Χάρτης Επικοινωνίας - Google Navigation Map

Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Γίνετε τώρα μέλος για να μπορείτε να παραγγείλετε ενδύματα online κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας


Η επιλογή custom σας δίνει την άμεση δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τους εξειδικευμένους fashion designer της tunnelwear.com ώστε να συζητήσουμε μαζί σας προσωπικά Λεπτομέρειες (χρώμα, Ύφασμα κλπ) για το εξατομικευμένο ρούχο που θα σχεδιάσουμε για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας. Ευχαριστούμε πολύ.

1. Μέτρηση των διαστάσεών σας

Άνω ένδυση

Στο επάνω μέρος της ένδυσης περιλαμβάνονται οι μπλούζες, τα πουκάμισα, τα μπουφάν και οτιδήποτε άλλο καλύπτει το επάνω μέρος του σώματός σας. Για να βρείτε, λοιπόν, το κατάλληλο μέγεθος μετρήστε με ακρίβεια την περιφέρεια (γύρω-γύρω) της κοιλιακής σας χώρας στο μεγαλύτερό της σημείο ή το φάρδος (από ραφή σε ραφή) κάποιου ρούχου σας. Τα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη από την μασχάλη μέχρι κάτω έχουν το ίδιο φάρδος.

 ή 

Παρατηρήσεις:

  1. Αν μετρήσετε το σώμα σας, το ρούχο που θα σας στείλουμε θα έχει 3-4 cm αέρα (6-8 cm γύρω-γύρω) για να μην είναι κολλητό επάνω σας. Αν είστε πολύ ψηλός θα σας δώσουμε ακόμη περισσότερο.
  2. Αν μετρήσετε κάποιο ρούχο σας, θα σας στείλουμε ακριβώς όσο είναι το δικό σας.
  3. Αν θέλετε περισσότερη άνεση στην εφαρμογή των ρούχων δώστε μας μεγαλύτερη μέτρηση.
  4. Για τα πουκάμισα πρέπει να μετρήσετε την περιφέρεια της κοιλιακής σας χώρας όρθιος και καθιστός. Αυτό χρειάζεται γιατί ένα πουκάμισο δεν έχει ελαστικότητα. Μπορεί να σας είναι εντάξει όταν είστε όρθιος και να σας στενεύει αρκετά όταν κάθεστε.

Προσοχή: Μετρήστε το σώμα σας πάνω από τα εσώρουχά σας (όχι πάνω από τα ρούχα σας).


Κάτω ένδυση

Όταν αναφερόμαστε στην κάτω ένδυση εννοούμε τα παντελόνια, τις βερμούδες, τα σορτς και οτιδήποτε άλλο καλύπτει το κάτω μέρος του κορμού σας. Για να μάθετε, επομένως, τις διαστάσεις σας μετρήστε προσεκτικά:

1. Την περιφέρεια της μέσης σας από κάποιο παντελόνι σας που είναι άνετο. Απλώστε τη μεζούρα ή το μέτρο στην άκρη ενός τραπεζιού για να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας. Κουμπώστε το παντελόνι σας. Πιάστε με το ένα χέρι σας την μεριά του κουμπιού, τεντώστε το προς την πίσω ραφή (όπως στην εικόνα) και μετρήστε το (μισό) ζωνάρι του. Η μέτρηση αυτή αφορά στη μισή περιφέρεια της μέσης και  δείχνει το νούμερο του παντελονιού σας, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό τρόπο μέτρησης.

  • Π.χ. Για παντελόνι Ν. 62 πρέπει να είναι 62cm (το μισό ζωνάρι) δηλαδή, να αντιστοιχεί σε 124cm στην περιφέρεια της μέσης. Στον Αμερικάνικο τρόπο που βλέπετε σε πολλά ρούχα μετρούν ολόκληρο το ζωνάρι σε ίντσες.
  • Π.χ. 46W, όπου είναι 46 ίντσες ολόκληρο το ζωνάρι.

Σας προτείνουμε, λοιπόν, μέτρηση με αυτόν τον τρόπο γιατί αν βάλετε τη μεζούρα γύρω-γύρω επάνω σας, η μέτρηση είναι πολύ πιθανό να είναι λάθος γιατί μπορεί η μέτρηση να γίνει χαλαρά ή σε λάθος σημείο. Να μη μετράτε ποτέ το ζωνάρι δεξιά-αριστερά αλλά πάντοτε μπρος-πίσω. Τις περισσότερες φορές το πίσω μέρος του ζωναριού δεν είναι ίσο με το μπροστά. Επίσης καλό είναι να σημειώσετε το νούμερο που γράφει κάποιο παντελόνι σας για να έχουμε και μια δεύτερη ένδειξη για ασφάλεια.

Προσοχή: Φροντίστε το ύφασμα να είναι τεντωμένο.

Tip: Εναλλακτικά μπορείτε να μετρήσετε την ζώνη σας. Σημειώστε την τρύπα που κουμπώνετε την ζώνη σας, την βγάζετε και μετράτε το μήκος από την τρύπα μέχρι και τον τοκά (μαζί με τον τοκά).

2. Την περιφέρεια (γύρω – γύρω) στο επίπεδο των γοφών σας.

 ή

3. Το μήκος του καβάλου του παντελονιού σας. Είναι η απόσταση από το πάνω μέρος του ζωναριού στο μπροστινό κούμπωμα του παντελονιού μέχρι το σημείο που ενώνονται οι εσωτερικές ραφές από τα “μπατζάκια’’ του παντελονιού σας (εκεί που ενώνονται τα πόδια σας). Στην μέτρηση περιλαμβάνεται και το φάρδος του ζωναριού. Αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πόσο χαμηλοκάβαλο ή ψηλοκάβαλο παντελόνι φοράτε. Το μήκος του καβάλου μπορείτε να το μετρήσετε ακόμη και όταν φοράτε το παντελόνι.